Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828

Ideje razvijemo v rešitve – 4 razlogi, zakaj potrebujete programsko opremo po meri

Preverite 4 razloge, zakaj je programska oprema po meri prava rešitev

Razvoj in nadgradnje so garancija za optimalno delovanje sistemov. Kompatibilni z drugimi orodji ter prilagojeni vašim ciljem vam bodo zagotovili konkurenčno prednost. Programska oprema po meri je tista rešitev, ki sledi vašim potrebam in vam zagotavlja konkurenčno prednost.

 

 

01

Že izdelani programi niso prilagojeni vašim potrebam

Med množico že izdelanih rešitev se lahko najde takšna, ki po grobi oceni ustreza pričakovanjem in načinu dela. Tekom uporabe pa se pokaže, da nekatere funkcionalnosti niso kompatibilne, ne ustrezajo vašim željam ali pa ne pripomorejo v polni meri k optimizaciji vaših procesov. Prilagojeni program izdelan po meri bo že v zasnovi sledil vašim ciljem in zagotovil usklajeno delovanje informacijskega sistema s poslovanjem.

 

 

02

Na dolgi rok je programska oprema po meri ugodnejša

Ker programska oprema, ki je izdelana po meri, že od začetka deluje s popolno funkcionalnostjo, niso potrebna kasnejša prilagajanja in večji popravki ali nadgradnje. V začetku sicer pomeni nekoliko večjo investicijo, v nadaljevanju pa se zato izognete plačevanju uporabe, licenc ali celo prezgodnji zamenjavi z novim programom.

 

 

03

Z lastnim razvojem ustvarjate konkurenčno prednost

Programska oprema izdelana po meri vsebuje vaše znanje in ponuja funkcionalnosti, ki so drugačne, naprednejše od obstoječih. Nadgradnje in povezovanje z najnovejšimi tehnologijami bodo tako v vaši domeni. Preko analize uporabniške izkušnje boste hkrati spremljali ravnanja in potrebe uporabnikov, s tem pa boste imeli prvi informacije o potrebah za naslednje korake. Konkurenca bo lovila vas in ne vi njih.

 

 

04

Programska oprema po meri zagotavlja popolno integracijo

Kompatibilnost programske opreme z vašim obstoječim sistemom je pogoj za optimizacijo procesov. V takšnem ekosistemu je izmenjava podatkov učinkovita, zgotovljena pa je tudi preglednost, ki omogoča izvajanje kredibilne poslovne analitike.

 

 

Vprašajte se

O katerih digitalnih nadgradnjah ali inovacijah ste v preteklosti razmišljali, ampak se jih niste nikoli lotili?

Čas je, da jih postavite na agendo.

Ta stran uporablja piškotke.