Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828

Politika zasebnosti

Obvestilo o piškotkih

Ustvarjalci tega spletnega mesta se zavedamo pomena zasebnosti, zato se zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov. Namen te politike je posredovati potrebne informacije glede uporabe in shranitve piškotkov na vašo napravo ob obisku naše strani in vam s tem omogočiti, da se odločite, ali želite omogočiti namestitev piškotkov na vašo napravo.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih na vašo napravo namestijo strežniki spletnih strani. Piškotki se uporabljajo za namene zagotavljanja delovanja ali bolj učinkovitega delovanja spletnih strani, pa tudi za zagotavljanje spletnih storitev in funkcionalnosti uporabnikom. Skladno z veljavno zakonodajo se lahko piškotki namestijo na vašo napravo ali dostopajo do nje le na podlagi vašega soglasja, z izjemo piškotkov, ki so nujno potrebni za namen zagotavljanja spletnih storitev.

Kakšne vrste piškotkov obstajajo?

Piškotki so lahko “trajni” piškotki ali “sejni” piškotki. Trajni piškotek je shranjen na vaši napravi za daljše obdobje (navadno obdobje enega leta ali dlje) in se ne izbriše, ko prenehate z brskanjem. Sejni piškotek pa je veljaven do konca vaše seje dokler imate odprt spletni brskalnik.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

V nadaljevanju so navedeni in opisani piškotki, ki jih uporablja ta spletna stran. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

– – – 1.
Piškotek
Seja

Vrsta
Začasni

Namen
Povezovanje dejanj

Funkcija
Operaterjem spletnih strani omogočajo, da med sejo brskalnika povežejo dejanja uporabnika (npr. naročilo na novice). Seja brskalnika se začne, ko uporabnik odpre okno brskalnika, in se konča, ko uporabnik zapre okno brskalnika. Ko zaprete brskalnik, se vsi piškotki seje izbrišejo.
– – –

– – – 2.
Piškotek
Google

Vrsta
Trajni

Namen
Analiza/Meritve

Funkcija
Google uporablja piškotke za pridobitev statistik spletnih strani in spremljanje konverzijskih stopenj.
– – –

– – – 3.
Piškotek
Google Analytics

Vrsta
Trajni

Namen
Analiza/Meritve

Funkcija
Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo to spletno stran. Zbrani podatki se uporabljajo za pripravo poročil in izboljševanje spletne strani. Piškotki zbirajo podatke na anonimen način, vključno s (i) številom obiskovalcev spletne strani, (ii) od kod prihajajo obiskovalci na to spletno stran in (iii) strani, ki so jih obiskovalci obiskali na tej spletni strani.

– – –

Piškotke lahko onemogočite

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Ta vam omogoča nastavitev omejitev uporabe in brisanja piškotkov. V funkciji pomoči večine brskalnikov boste našli navodila, kako lahko izvedete te nastavitve. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.

 

Ta stran uporablja piškotke.