Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828
Design Studio

Želite izboljšati spletno podobo?

 • 01

  Celostna grafična podoba

 • 02

  Foto in video storitve

 • 03

  Izdelava animacij

 • 04

  Branding in digitalni marketing

Storitve

Storitve Design Studia

01

Celostna grafična podoba

Izdelamo logotipe in simbole, izberemo ustrezno barvno shemo in tipografijo, oblikujemo poslovne in promocijske tiskovine ter podobo za spletno okolje. Imate le eno priložnost za dober prvi vtis.

02

Foto in video storitve

Kakovostne foto in video vsebine ključno prispevajo k vaši podobi. Odražajo ugled blagovne znamke ter storitev in produktov. Nudimo profesionalno produkcijo in zagotavljamo vrhunske izdelke.

03

Izdelava animacij

Animirana sporočila so veliko bolj privlačna od drugih oblik komunikacije. Vaše ideje preoblikujemo v jasno in prepričljivo animirano obliko, ki bo pritegnila pozornost.

04

Branding in digitalni marketing

Osmislimo vašo digitalno identiteto in poskrbimo, da ste vidni. Uspeh je posledica ustrezne konceptualizacije vtisov, percepcije in izkušenj, ki jih vzbudimo in zasidramo v uporabniku.

celostna grafična podoba
celostna grafična podoba

Naredite vtis

Le ena priložnost za dober prvi vtis.

Celostna grafična podoba odraža identiteto izdelka, njegov namen, predvsem pa tudi ugled blagovne znamke. Na polju vizualnega so uspešni tisti, ki imajo svoje izdelke oblikovane jasno, kvalitetno in z upoštevanjem pomembnosti vseh vidnih značilnosti podobe.

celostna grafična podoba
celostna grafična podoba
prvi vtis.

Naredite vtis

Poleg blagovne tudi tržna znamka

Drži, da je neokusno razpravljati o okusih. In estetika izgleda je lahko predvsem stvar okusa. Pri kreiranju uspešne tržne znamke pa je neizogibna ustrezna konceptualizacija vtisov, percepcije in izkušenj, ki jih želimo vzbuditi in zasidrati v uporabniku. Upravljanje podobe in trajen razvoj znamke sta zato resno priporočilo. Profesionalno oblikovanje podobe s pravšnjo primesjo kreativnosti pa je predpogoj, da se podamo na pot do uspeha.

POVEŽIMO SE

Sporočite nam vaše izzive!

Zagotovimo učinkovito integracijo digitalnih tehnologij v vsa področja vašega delovanja. S ciljem optimizacije procesov in večanja kakovosti storitev.

Ta stran uporablja piškotke.