Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828
Spletne rešitve

Želite prodajati preko spleta?

 • 01

  Izdelava spletnih strani in trgovin

 • 02

  Izdelava spletnih in mobilnih aplikacij

 • 03

  Digitalni marketing

 • 04

  Optimizacija in nadgradnje

Storitve

Vaše izdelke in storitve umestimo v digitalni svet

01

Izdelava spletnih strani in trgovin

Ustvarimo zanesljivo in funkcionalno rešitev, ki bo uporabnikom prijazna, estetsko oblikovana, enostavna za upravljanje ter kompatibilna z drugimi orodji in prilagodljiva za vse naprave.

02

Izdelava spletnih in mobilnih aplikacij

Okrepite marketinške aktivnosti, ponudite uporaben pripomoček vašim strankam ali pa optimizirajte proces v svoji organizaciji. Zagotovimo celostno rešitev od koncepta, zasnove do izvedbe.

03

Digitalni marketing

Izbira ustreznih digitalnih kanalov za prenos pravih sporočil do ključnih ciljnih skupin. Z uporabo naprednih orodij analitike predstavlja najbolj donosno obliko oglaševanja.

04

Optimizacija in nadgradnje

Tako vsebinska kot tehnična optimizacija je ključna za pridobivanje obiskovalcev in zagotavljanje funkcionalne izkušnje. Z ustreznimi nadgradnjami pa boste celovito vpeti v digitalni svet.

POVEŽIMO SE

Sporočite nam vaše izzive!

PROCES

Izdelava spletnih strani, trgovin ali aplikacij

Dela se lotimo s pregledom in analizo vaše dejavnosti. Na podlagi tega izberemo primerno obliko spletne rešitve. Glede na značaj produktov oziroma storitev se skupaj odločimo med izdelavo spletne strani, spletne trgovine ali aplikacije.

01

Ustvarimo uporabnikom prijazno izkušnjo

Analiziramo vrste izdelkov oziroma storitev, ki jih želite tržiti preko spleta, in jim določimo smiselne kategorije. Na podlagi tega se usmerimo v vizualizacijo rešitve, ki bo omogočala preprosto spletno nakupovanje in iskanje želenih izdelkov oziroma storitev.

02

Podpora pri opisih in podobi vaše ponudbe

Pomagamo vam pri predstavitvi in podrobnih opisih vaše ponudbe, ki bo prilagojena brskalnikom in umeščena čim višje med zadetke iskanja. V našem Design Studiu pa oblikujemo tudi vse vizualne sestavine - grafike, animacije in vrhunske fotografije.

03

Platforma kompatibilna z vašim sistemom ERP

Vašo spletno trgovino podpremo z najbolj uporabnimi in razširjenimi platformami za spletno nakupovanje Magento, Shopify ali WooCommerce. Omogočimo tudi povezljivost spletne platforme z vašim poslovnim informacijskim sistemom (ERP).

PREJ IN POTEM

Zakaj rabite novo spletno stran?

Before After

Spletna podoba podjetja IPMIT - prej in potem.

DIGITALNA UČINKOVITOST

Zanesljive in
funkcionalne rešitve

Uporabnikom prijazno

Estetsko oblikovano

Napredna orodja analitike

Enostavno za upravljanje

Varno nakupovanje

Tehnološko dovršeno

SEO optimizirano

Prilagodljivo vsem napravam

Naredite vtis

Izdelamo celostno podobo in vrhunske fotografije

Vizualna podoba odraža identiteto izdelka, njegov namen, predvsem pa tudi ugled blagovne znamke. Na polju vizualnega so uspešni tisti, ki imajo svoje izdelke oblikovane jasno, kvalitetno in z upoštevanjem pomembnosti vseh vidnih značilnosti podobe.

UPORABNIŠKI VMESNIK

Poskrbite, da je vaša spletna stran prilagojena za mobilne naprave.

izdelava spletnih strani in trgovin
izdelava spletnih strani in trgovin
izdelava spletnih strani in trgovin

Če želimo na spletno stran pritegniti tudi uporabnike mobilnih telefonov, moramo imeti spletno stran z odzivnim dizajnom. Statistika kaže, da več kot 80 odstotkov obiskovalcev svetovnega spleta dostopa do spletnih strani prav preko mobilnih naprav.

Več kot 80 odstotkov spletnega prometa nastane preko mobilnih naprav. 0%

Digitalni svet

Digitalni mediji kot središče dogajanja, ustvarjanja mnenj in sprejemanja odločitev.

Digitalni medij kot je spletna stran, spletna trgovina ali mobilna aplikacija v današnjem svetu odraža kvaliteto blagovne znamke. Dovršena izdelava ustvarja pozitiven vtis in spodbuja k interakciji, zagotavlja konkurenčno prednost in je pomembna podpora pri doseganju vaših ciljev.

POVEŽIMO SE

Sporočite nam vaše izzive!

Zagotovimo učinkovito integracijo digitalnih tehnologij v vsa področja vašega delovanja. S ciljem optimizacije procesov in večanja kakovosti storitev.

Ta stran uporablja piškotke.