Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828
Digitalna preobrazba

Želite digitalno nadgradnjo?

 • 01

  Izdelava digitalnih strategij

 • 02

  Uvajanje digitalnih tehnologij

 • 03

  Projektno vodenje

 • 04

  Poslovna analitika

Storitve

Okrepimo vaše zmogljivosti z digitalnimi orodji

01

Izdelava digitalnih strategij

Izdelamo digitalno strategijo, ki sledi vašim poslovnim usmeritvam in upošteva cilje, potrebe ter zmogljivosti. Na podlagi tega pripravimo akcijski načrt in specifične rešitve za vašo digitalno nadgradnjo. Proces nato skupaj spremljamo in evalviramo.

02

Uvajanje digitalnih tehnologij

Okrepimo vaše zmogljivosti z digitalnimi tehnologijami. Naj gre za nadgradnjo ali pa integracijo novih orodij. S celostnim pristopom vam zagotovimo učinkovite in funkcionalne rešitve.

03

Projektno vodenje

Projekti, ki vključujejo kompleksnejše digitalne tehnologije, zahtevajo ustrezno načrtovanje in upravljanje virov. Za vas jih vodimo učinkovito in z najvišjo mero strokovnosti.

04

Poslovna analitika

Identificiramo potrebe in poiščemo rešitve za povezavo vseh poslovnih področij in funkcij organizacije z namenom zmanjšanja stroškov, učinkovitejšega izkoriščanja virov in boljše podpore strankam.

POVEŽIMO SE

Sporočite nam vaše izzive!

Digitalna nadgradnja

Od vsakodnevnih opravil, zahtevnih poslovnih procesov do učinkovitega upravljanja skupnosti.

Digitalne tehnologije intenzivno vstopajo v naš svet in spreminjajo načine delovanja, komuniciranja, celo razmišljanja. Vnašajo spremembe v številne panoge in poslovne procese. Mnoge organizacije in podjetja si zato prizadevajo uvajati spremembe in izboljšave, ki jih prinašajo nova digitalna orodja. Bodisi z namenom ustvarjanja novih trendov in poslovnih priložnosti ali pa zagotavljanja konkurenčnih prednosti.

AKTUALNO

Na agendi digitalne preobrazbe

Digitalne tehnologije intenzivno vstopajo v naš svet in spreminjajo načine delovanja, komuniciranja, celo razmišljanja. Čas je, da jih postavite na agendo.

Strokovno svetovanje

Spremembe so zahtevne. Digitalne še posebno. Uspeh je rezultat znanja.

Procesi kompleksnejše digitalne preobrazbe zahtevajo poglobljeno znanje z različnih področij.  Podpora ustreznih strokovnjakov je zato ključnega pomena za uspešno izvedbo in doseganje želenih rezultatov.

naložba v prihodnost
dobre prakse.

Dobre prakse

Rezultati digitalizacije se kažejo v manjših stroških ob doseganju večje produktivnosti.

Poleg ustvarjanja novih priložnosti za podjetja se z digitalizacijo in razvojem tehnologije spreminjajo tudi strukture organizacij in procesi sprejemanja odločitev. Izdelava digitalnih strategij je namenjena strateškemu uvajanju digitalnih tehnologij s ciljem optimizacije in pospeševanja poslovnih operacij.

Oglejte si 7 prednosti digitalne nadgradnje, ki prispevajo h krepitvi vaših poslovnih aktivnosti.

POVEŽIMO SE

Sporočite nam vaše izzive!

Zagotovimo učinkovito integracijo digitalnih tehnologij v vsa področja vašega delovanja. S ciljem optimizacije procesov in večanja kakovosti storitev.

Ta stran uporablja piškotke.