Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828

Dosegajte več – 7 prednosti digitalne preobrazbe

Digitalizacija za ustvarjanje novih priložnosti | Dosegajte več!

Poleg ustvarjanja novih priložnosti za podjetja se z digitalizacijo in razvojem tehnologije spreminjajo tudi strukture organizacij in procesi sprejemanja odločitev. Koncept digitalne preobrazbe je namenjen strateškemu uvajanju digitalnih tehnologij s ciljem optimizacije in pospeševanja poslovnih operacij.

Zavedanje o pozitivnih vplivih digitalizacije je v poslovnem okolju prisotno. Prav tako je prisotno zavedanje o neizogibnosti uvajanja digitalnih tehnologij. Kljub temu se s spremembami rado odlaša in pogosto se porajajo vprašanja o obsegu sprememb.

V nadaljevanju je predstavljenih 7 prednosti digitalne nadgradnje, ki zagotovo prispevajo h krepitvi vaših poslovnih aktivnosti.

 

 

01

Prisotni ste na spletu, v središču dogajanja

V današnjem svetu se vidnost in prisotnost med strankami in partnerji prične na spletu. Spletna podoba je za številna podjetja osnova, na kateri gradijo svojo digitalno strategijo. Predvsem na področju prodaje so vedno pogostejše spremembe poslovnih modelov. Tradicionalne prodajne poti se nadomešča s spletno prodajo. Digitalni marketing je v tem primeru celovita podpora v obliki najdonosnejšega oglaševanja ta hip.

 

 

02

Imate več kanalov za komunikacijo s strankami

Spletna prisotnost ne odpira zgolj novih prodajnih možnosti, ampak tudi nove kanale za komunikacijo s strankami. Naj bo preko e-pošte, družbenih omrežij ali raznih aplikacij – načinov za vzpostavljanje kontaktov in nagovarjanja je vedno več. Spletna komunikacija je tudi prodajni kanal in odlično orodje za vzpostavljanje zvestobe kupcev.

 

 

03

Krepite zadovoljstvo strank

Z digitalno nadgradnjo lahko postavite stranko v središče. Napredna orodja, ki jih ponudite svojim strankam, so prilagojena njihovim potrebam. Na drugi strani pa vam ponujajo vpogled v zakulisje in možnost pridobivanja podatkov, s katerimi lahko konstantno izboljšujete in nadgrajujete svojo ponudbo skladno s potrebami strank.

 

 

04

Izpopolnite procese sprejemanja odločitev

Analitična orodja pomagajo pri obdelavi in analizi ogromnih količin podatkov, ki jih lahko pridobivate iz stanja na trgu, analizi konkurence, spremljanju vedenja strank in potrošnikov ali pa na podlagi procesov znotraj organizacije. Digitalizacija pomeni predvsem napredno upravljanje s podatki. V podatkih pa se skriva ključ do sprejemanja pravih odločitev.

 

 

05

Postanete bolj učinkoviti in produktivni

Ne, razvoj tehnologije ni povezan zgolj z navdušenjem nad futurizmom. Nova orodja in napredni digitalni sistemi predvsem povečujejo vašo učinkovitost. Namesto vas rešujejo probleme in razbremenjujejo vaše delo.

 

 

06

Spodbujate inovacije in narekujete trende

Prednost digitalnih orodij je v tem, da omogočajo dodatno nadgradnjo in povezovanje z najnovejšimi tehnologijami. Tako ste vedno v koraku s časom. Najbolj pogumni pa tempo trendov celo narekujejo. Rešitve, ki jih prinaša digitalizacija se spreminjajo in dopolnjujejo skladno z razvojem poslovnih modelov in priložnosti. Indikatorji sprememb se kažejo tudi skozi analizo uporabniške izkušnje. Kreativno razmišljanje in vlaganja v razvoj pa pripeljejo do inovacij, zaradi katerih bo konkurenca lovila vas in ne vi njih.

 

 

07

Z boljšo komunikacijo, bolje delate

Poleg izboljšanja komunikacije navzven, je bistven element uspešne digitalizacije tudi izboljšanje komunikacije znotraj organizacije. Razvojni procesi zahtevajo nove oblike povezovanja in konstantno sodelovanje med različnimi oddelki. S spodbujanjem sodelovanja, predvsem pa z uporabo naprednih komunikacijskih orodij, se krepi tudi vaš razvojni potencial.

 

Vprašajte se

O katerih digitalnih nadgradnjah ali inovacijah ste v preteklosti razmišljali, ampak se jih niste nikoli lotili?

Digitalizacija je neizogibna in nujna. Čas je, da jo postavite na agendo.

Ta stran uporablja piškotke.