Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828
Razvoj sistemov

Želite programsko opremo po meri?

 • 01

  Internet stvari

 • 02

  Umetna inteligenca

 • 03

  Design Thinking

 • 04

  Business Intelligence

Storitve

Razvoj in izdelava programske opreme po meri

01

Internet stvari

V velikanskem medomrežju smo uporabniki združeni s stvarmi. Pametnimi stvarmi. Storitve in produkte lahko razvijemo do stopnje, da boste v internet stvari vstopili tudi vi.

02

Umetna inteligenca

Kadar je sprejemanje odločitev pogojeno z obdelavo velikih količin podatkov, je sposobnost sistema, da jih pravilno obdela, se iz njih uči in znanje uporabi za prilagajanje ravnanja za dosego ciljev, ključna.

03

Design thinking

Metoda inoviranja, ki izhaja iz potreb končnega uporabnika in pripelje do razvoja ideje ter hitrega prototipiranja in testiranja. Namenjena je reševanju kompleksnih problemov in razvoju novih produktov.

04

Poslovna analitika

Nabor naprednih orodij za upravljanje z množicami podatkov, ki pomaga identificirati, razvijati in ustvarjati nove strateške poslovne priložnosti. Omogoča zgodovinski, trenutni in napovedni vpogled.

POVEŽIMO SE

Sporočite nam vaše izzive!

Ustvarjamo prihodnost

Premagovanje ovir in uresničitev potencialov znanosti.

Na interdisciplinarnem polju tehnologije in managementa iščemo razvojne priložnosti za oblikovanje novih funkcionalnosti z namenom večanja učinkovitosti in kakovosti ter optimizacije obstoječih procesov. Izdelava programske opreme po meri vsebuje vaše znanje in ponuja funkcionalnosti, ki so drugačne, naprednejše od obstoječih.

Aktualno

Na agendi razvoja sistemov

Digitalne tehnologije intenzivno vstopajo v naš svet in spreminjajo načine delovanja, komuniciranja, celo razmišljanja. Čas je, da jih postavite na agendo.

POT DO CILJA

Rezultat je sistem komponent, ki delujejo v sinergiji za skupne cilje.

01

Združeni v internet stvari

Pojav interneta stvari nas je združil v velikansko medomrežje, v katerem smo uporabniki povezani na in med napravami ter vsakodnevnimi predmeti. S tem se spreminja in razvija naš način komuniciranja, predvsem pa ustvarja ogromne količina podatkov.

02

Upravljamo s podatki

Količina podatkov, ki v teh procesih nastajajo je učinkovito obvladljiva zgolj z uporabo ustreznih orodij avtomatiziranega iskanja oziroma podatkovnega rudarjenja, napredne analitike in umetne inteligence.

03

Na vseh področjih

Neprestana povezanost in komunikacija omogočata delovanje pametnih naprav, ki so lahko namenjene zgolj zabavi ali pa ponujajo učinkovito orodje za izboljšave na področju komerciale, industrije in poslovnega okolja, infrastrukture, zdravstva ter agronomije.

POVEŽIMO SE

Sporočite nam vaše izzive!

Zagotovimo učinkovito integracijo digitalnih tehnologij v vsa področja vašega delovanja. S ciljem optimizacije procesov in večanja kakovosti storitev.

Ta stran uporablja piškotke.