Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828

Podpora slovenskim podjetnicam za izboljšanje spletne pojavnosti

Uspeh je rezultat znanja!

V Skupnosti slovenskih podjetnic velja načelo, da znanje prinaša uspeh. To je razlog za naša srečanja na predavanjih o tehnični optimizaciji in nadgradnji spletnih strani s ciljem uvrstitve med najvišje Google rezultate iskanja.

 

Pridobljeno znanje boste lahko uporabile za izboljšanje delovanja svoje spletne strani.

Za zahtevnejše izzive pa smo vam na voljo z naslednjimi rešitvami:

1. TEHNIČNA OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI

SEO optimizacija je proces, ki si za cilj zastavlja uvrstitev spletne strani med najvišja mesta v spletnih iskalnikih kot je Google. Pri optimizaciji je treba slediti zahtevnim pričakovanjem iskalnikov, ki glede na svoje kriterije rangirajo spletne strani, tako da ustrezajo pričakovanjem oseb, ko v iskalnik vpišejo določen iskalni izraz.

Poleg vsebinske strukture, med pomembne faktorje za visoko rangiranje sodi tudi tehnična optimizacija spletne strani. Nanaša se na hitrost nalaganja, brezhibnost delovanja ter ustrezno arhitekturo spletne strani. Z optimizacijo, ki vas uvrsti na prvo stran iskalnika Google, postane donosnost vaše investicije na dolgi rok višja kot pri plačanih oglasnih kampanjah.

 

 –  Izvedemo tehnični pregled strani.

 –  Odpravimo napake.

 –  Ustvarimo ali modificiramo meta podatke.

 –  Vzpostavimo orodja za on-site optimizacijo (Yoast SEO).

 –  Izvajamo redno SEO analizo (Google Analytics, Google Search Console).

2. IZDELAVA SPLETNE STRANI ALI TRGOVINE

Digitalni mediji postajajo središče dogajanja, ustvarjanja mnenj in sprejemanja odločitev. Dovršene spletne strani odražajo kvaliteto blagovne znamke, spodbujajo k interakciji, zagotavljajo konkurenčno prednost in so pomembna podpora pri doseganju vaših ciljev.

Da je zares uspešna, mora investicija v spletno stran ali trgovino zajemati celovito in učinkovito umestitev v digitalno okolje. Samo na tak način postane orodje, ki prispeva k povečevanju prepoznavnosti in prinaša nove stranke.

 

 –  Uredimo domeno in strežniško gostovanje.

 –  Vzpostavimo urejevalnik vsebin WordPress.

 –  Poskrbimo za estetsko dovršen izgled na vseh napravah.

 –  Vnesemo vsebine in izdelamo SEO elemente.

 –  Za spletne trgovine vzpostavimo plačilni modul.

 –  Vzpostavimo e-commerce vtičnik za spremljanje in obdelavo naročil WooCommerce.

 –  Spletne trgovine povežemo s poslovnimi sistemi za izdajanje računov in vodenje zalog.

 –  Izvedemo izobraževanje za upravljanje spletne strani oz. trgovine.

3. VZDRŽEVANJE IN UPRAVLJANJE SPLETNE STRANI ALI TRGOVINE

Da bo vaša spletna stran varna in obiskovalcem prijazna, jo je potrebno redno posodabljati. Tehnologija namreč hitro napreduje, ustvarjalci nadgrajujejo svoje platforme in orodja. Pomembno je, da tudi vaša spletna stran sledi spremembam. Posodobitve doprinesejo k izboljšanju uporabniške izkušnje, zagotavljajo pravilno delovanje in večjo varnosti pred neželjenimi zlorabami.

Pri upravljanju spletne strani se lahko tudi marsikaj zalomi. Pojavi se denimo konflikt med novo verzijo teme in uporabniškim vmesnikom, kar se kaže v podiranju elementov na strani in zahteva programersko intervencijo. Hitro se pripeti tudi kakšna napaka pri vnašanju novih vsebin.

 

 –  Izvajamo kontrolirane posodobitve CMS platforme, vtičnikov in teme.

 –  Izvajamo redne varnostne preglede in preverjene varnostne kopije.

 –  Upravljamo spletno stran vključno z optimizacijo in dodajanjem vsebin.

4. AVTOMATIZACIJA SPLETNE PRODAJE

Naraščanje priljubljenosti spletnega nakupovanja je izdatno spodbudila aktualna pandemija. Vse več podjetij svoje izdelke ponuja tudi preko spleta. Ob povečevanju povpraševanja pa se pojavljajo tudi večje potrebe po avtomatizaciji celotnega procesa, kar bistveno prihrani čas in odpravi možnosti za napake.

Spletne trgovine podobno kot fizične potrebujejo davčno blagajno. Ob izdelavi ponujamo programsko rešitev, ki ob vsakem nakupu v spletni trgovini omogoča avtomatično izdajanje računov ter vodenje zalog, nadgradnja omogoča tudi direktno povezavo z izbranimi dostavnim službami. S tem se bistveno prihrani čas in odpravi možnosti za napake.

 

 –  Davčna blagajna, ki je enostavna za uporabo in integrirana z večino računovodskih programov (MiniMax, Birokrat, Vasco ipd.).

 –  Avtomatizirano izdajanje in pošiljanje računov.

 –  Avtomatizirano vodenje zalog.

 –  Avtomatizirana povezava naročil z dostavnimi storitvami.

 

Vaše izdelke in storitve umestimo v digitalni svet

Naša želja je, da prispevamo svoj delček v mozaiku prihodnosti, v kateri digitalna orodja odgovarjajo na naše potrebe, rešujejo probleme, zagotavljajo dostopnost in podpirajo napredne ideje.

Oglasite se nam, zagotovili vam bomo najboljšo rešitev!

Pokličite nas
031 009 458

Pišite nam
info@monday-kennington.com

Ta stran uporablja piškotke.