Monday & Kennington
Povežimo se
Monday & Kennington d.o.o.
Dunajska cesta 158
SI-1000 Ljubljana
Kontakt
info@monday-kennington.com
Tel.: +386 31 753 828

Na voljo sofinanciranje stroškov digitalizacije za promocijo na tujih trgih

SPIRIT ponuja sofinanciranje stroškov digitalizacije za promocijo na tujih trgih. Javni poziv je odprt do porabe sredstev. Skrajni rok za oddajo vlog je 15. 9. 2020.

 

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije – SPIRIT z aktualnim javnim pozivom nudi sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti na tujih trgih ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

 

Ciljna skupina so mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

 

Javni poziv je ponovno odprt

8. 8. 2020 je agencija začasno ustavila prejemanje vlog na javni poziv zaradi velikega števila prejetih vlog in pričela s postopkom pridobitve dodatnih finančnih sredstev. Od četrtka, 3. 9. 2020 od 9. ure dalje, je ponovno omogočeno izpolnjevanje in oddaja vlog.

Javni poziv je odprt do porabe sredstev. Skrajni rok za oddajo vlog je 15. 9. 2020. Intenzivnost pomoči je do vključno 70 % upravičenih stroškov. Najnižji možni znesek pomoči (skupaj) 3.000,00 €. Najvišji možni znesek pomoči (skupaj) 9.999,00 €.

 

Namen in cilj javnega poziva je blaženje posledic epidemije COVID-19 med mikro, malimi in srednje velikimi podjetij na področju njihove internacionalizacije poslovanja, pri čemer je pomoč usmerjena v ohranjanje oziroma vzpostavitev novih stikov s tujimi kupci in poslovno javnostjo ter za zagotovitev pogojev za promocijo njihovih izdelkov/storitev na tujih trgih.

 

Upravičeni stroški

Upravičeni stroški so stroški zunanjih izvajalcev za naslednje aktivnosti:

  • Vzpostavitev prodaje preko globalnih mednarodnih platform za spletno prodajo (kot npr. za Amazon, Wayfair,…).
  • Izdelava video vsebin za nivo podjetja ali za nivo izdelkov/storitev podjetja v vsaj enem tujem jeziku, vključno s prevajanjem.
  • Izdelava digitalnih orodij za konfiguracijo rešitve izbranih izdelkov s strani potencialnega kupca (kot npr. oprema prostora, sestava naprave) v vsaj enem tujem jeziku, vključno s prevajanjem.
  • Uvrstitev podjetja in njegovih izdelkov/storitev na spletne strani mednarodnih virtualnih showroomov oziroma podjetniških imenikov z virtualnimi/digitalnimi vsebinami (kot npr.: Europages, VirtualExpo ) (stroški paketov).
  • Optimizacija spletnih strani in digitalnih prodajnih kanalov, vzpostavitev sistemov merjenja učinkov digitalnih komunikacij in sistemov sledenja potencialnim strankam v okviru digitalnih prodajnih kanalov, vse namenjeno tujim kupcem/tuji poslovni javnosti.
  • Izdelava predstavitvenih e-katalogov v vsaj treh tujih jezikih, vključno s prevajanjem.
  • Generiranje tujih leadov, to je visoko kakovostnih kontaktov potencialnih tujih kupcev in poslovnih partnerjev, preko udeležbe na virtualnem mednarodnem dogodku.

 

Vse informacije o javnem pozivu in prijavi boste našli na naslednji povezavi: spiritslovenia.si/razpis/351

 

Postavite digitalizacijo na agendo

Za pomoč oziroma podporo pri digitalizaciji ali prijavi na javni poziv nam lahko pišete na info@monday-kennington.com.

Ta stran uporablja piškotke.